Kysely oululaisille järjestöille asukkaiden hyvinvoinnista

 

Oulun kaupunki kerää järjestötoimijoilta näkemyksiä oululaisten hyvinvoinnista. Teillä on arvokasta kokemuksellista tietoa asiakkaiden ja asukkaiden hyvinvoinnista – niin positiivisista asioista kuin haasteistakin.

Tätä kokemuksellista tietoa tulemme hyödyntämään hyvinvointikertomuksessa ja palveluiden kehittämisessä. Vuoden 2017 kyselyn keskeiset tulokset kerrottiin Oulun kaupungin laajassa hyvinvointikertomuksessa 2017-2021.

Vastaavanlaisia kyselyitä on tehty vuosina 2015, 2016 ja 2017 ja kyselyt suunnattiin ns. sote-järjestöille, mutta nyt toivomme saavamme myös muidenkin järjestöjen sekä kylä- ja asukasyhdistysten näkemyksiä oululaisten hyvinvoinnista.

Kyselyssä on kysymyksiä erilaisista hyvinvoinnin ulottuvuuksista, joihin voi vastata eri ikäryhmien näkökulmasta. Osassa kysymyksiä voi antaa numeerisen arvosanan. Näihin kohtiin toivomme myös sanallisia perusteluja/vastauksia. Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata. Voit vastata vain itseäsi tai edustamaasi tahoa koskettaviin kysymyksiin.

Kyselyn vastausaikaa on 28.10.2019 saakka.

Kyselyyn pääset vastaamaan heti tästä linkistä https://player.myzef.com/oulu/ajax/?q=5857-EyJifwXs

Lisätietoja antavat Sirpa Rytky (sirpa.rytky@ouka.fi, p. 044 7034560), Maarit Niva (maarit.niva@ouka.fi, 040 641 6714) ja Virpi Knuutinen (virpi.knuutinen@ouka.fi, 044 7031244)

Asiasanat

hyvinvoinnin edistäminen, hyvinvointikertomus, hyvinvointitieto,