Psoriasispäivä, Sokeain viikko ja Aivovammaviikko näkyvät sairaalassa

Potilasjärjestöt juhlistavat ympäri vuoden erilaisia teemapäiviä ja -viikkoja. Näistä moni sattuu syksylle ja näkyy mukavasti mm. Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Teemapäivien aikana on mahdollisuus tavata järjestöjen työntekijöitä sekä vapaaehtoisia ja saada tietoa mm. vertaistuesta. Päivien tarkoituksena on lisätä tietoisuutta vammoista ja sairauksista sekä järjestöjen tarjoamasta tuesta.

Maailman psoriasispäivää vietetään 29.10. ja Psoriasisliitto esittäytyy OYS:n Avohoitotalon järjestöpisteellä ke 30.10. klo 8.30-11.30. Marraskuun toisella viikolla vietetään Sokeain viikkoa ja Pohjois-Pohjanmaan näkövammaiset esittäytyy järjestöpisteellä ti 12.11. klo 8.30-11.30. Samalla viikolla vietetään Aivovammaviikkoa ja Oulun seudun aivovammayhdistys esittäytyy pisteellä ke 13.11. klo 8.30-11.30.

OLKA-toiminta tuo potilasjärjestö- ja vapaaehtoistoimintaa Suomen sairaaloihin. OLKA on Ejy ry:n ja HUS:n rekisteröimää toimintaa. Oulussa OLKA-toiminnasta vastaa Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys.

Pyöreä olkan logo

Asiasanat

aivovamma, näkövamma, psoriasis, sairaalat, vertaistukitoiminta, järjestötapahtuma, teemapäivä, teemaviikko, oys,