Ihimiset.fi tiedote 28.10.2019

Järjestelmässä ilmeni puutteellinen toiminta yhdessä järjestelmän työkalussa. Ongelma aiheuttaa sen, että jotkin sisällöt, kuten toimijat, eivät nouse ihimiset.fi-palvelun kuntakohtaisille sivuille oikein sekä omille sivuille tilatun leijukkeen tiedot voivat olla vajavaiset.

Kyseinen työkalu saa kaverikseen toisen työkalun, jonka pitäisi auttaa hyytynyttä kaveria ja nopeuttaa sivujen käyttökokemusta. Lisäys tehdään ohjelmistonkehittäjän toimesta vaiheittain loppuvuoden aikana.

Korjauksen yhteydessä voi ilmetä ajoittaista palvelun hitautta sekä käyttökatkoksia, mutta muuten sivujen käyttöön sen ei pitäisi vaikuttaa eikä vaadi käyttäjiltä toimenpiteitä.

 

Kiitoksia kärsivällisyydestänne.

 

Lisätietoja antaa ylläpito sähköpostitse info@kumppanuuskeskus.fi tai puhelimitse 050 348 4676

Asiasanat

ihimiset.fi,