Ihimiset.fi-sivuston rakenne ja etusivu uusiksi

Ihimiset.fi-sivuston rakenne ja etusivu uusiksi

Pohjois-Pohjanmaan järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan sivusto Ihimiset.fi kävi menneen kesän aikana läpi muutosprosessin, jonka tavoitteena oli yksinkertaistaa Ihimiset.fi -verkkopalvelun rakennetta ja tehdä sivustosta helppokäyttöisempi.

Pohjan muutokselle antoivat verkkopalvelun käyttäjien palautteet ja kokemukset. Tämän lisäksi muutoksen suunnittelussa käytettiin hyväksi erilaisia tilastotietoja, mm. Ihimiset.fi -sivuston käytetyimpiä sivuja. Muutoksen yhteydessä sivuston suosituimmat sivut nostettiin esiin ja helpommin jokaisen käyttäjän löydettäväksi. Myös valikkorakenne uudistettiin vastaamaan käyttäjien tarpeita paremmin. Tähän apuna käytettiin mm. eri käyttäjäryhmistä muodostuneiden testikäyttäjien havainnointia.

Muutoksen suunnittelu- ja organisointitiimissä oli mukana järjestötoimijoita eri organisaatioista; osa kokeneempia konkareita ja osa aloittelevia Ihimiset.fi -käyttäjiä. Tämän yhteistyön ansiosta sivustosta saatiin toimivampi ja erilaiset näkökulmat esteettömyydestä sivun yleiseen helppokäyttöisyyteen pääsivät esille.

Uudistuneeseen sivustoon pääsee tutustumaan vanhasta osoitteesta www.ihimiset.fi. Myös palautetta sivuston toimivuudesta ja parannusehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan sivuston palautelomakkeen kautta osoitteessa https://www.ihimiset.fi/ehdota-sisaltoa/ota-yhteytta/ tai suoraan ylläpidolle sähköpostiosoitteeseen info@kumppanuuskeskus.fi

Antoisia surffailuhetkiä uudistuneella sivustolla!

Asiasanat

ihimiset.fi, verkkopalvelu, järjestötoiminta, verkostot, järjestöyhteistyö,