Käsikirja Pohjois-Pohjanmaan yhdistysagenteille ja järjestöyhdyshenkilöille on julkaistu

Käsikirja Pohjois-Pohjanmaan yhdistysagenteille ja järjestöyhdyshenkilöille on julkaistu

Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke on julkaissut käsikirjan kunnissa toimivien vapaaehtoisten yhdistysagenttien ja järjestöyhdyshenkilöiden työn tueksi. Käsikirja julkistettiin 15.6. yhdistysagenttien kehittämis- ja virkistyspäivässä Oulussa. Tilaisuuteen osallistuneet yhdistysagentit saivat mukaansa painetun version käsikirjasta ja se tullaan jakamaan kaikille Pohjois-Pohjanmaan yhdistysagenteille ja järjestöyhdyshenkilöille tulevissa tapaamisissa.

Käsikirjasta löytyy monenlaista tietoa kunta-järjestöyhteistyön tueksi. Kirjassa avataan mm. yhdistysagentin ja järjestöyhdyshenkilön toimenkuvaa, kerrotaan järjestöystävällisen kunnan teeseistä sekä listataan erilaisia tehtäviä, joita agentit ja järjestöyhdyshenkilöt voivat tehdä, jotta koko Pohjois-Pohjanmaasta saadaan askel kerrallaan järjestöystävällisempi.

Käsikirjaa voi selailla myös netissä ja se löytyy Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa –sivulta.

Lisätietoja:

Helena Liimatainen, helena.liimatainen@ppsotu.fi

Anna Katajala, anna.katajala@ppsotu.fi

Anni Rekilä, anni.rekila@ppsotu.fi

Asiasanat

tukea vapaaehtoistoimintaan, järjestöyhdyshenkilö, yhdistysagentti, yhteistyö, kuntayhteistyö, käsikirja, järjestöyhteistyön käsikirja, kunta-järjestöyhteistyön käsikirja,