Rekryilmoitus: Verkostoluotsi Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuteen

Rekryilmoitus: Verkostoluotsi Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuteen

Tervetuloa verkostoluotsiksi Toimeksi.fi verkkopalvelukokonaisuuteen Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistykseen. Verkkopalvelukokonaisuus koostuu valtakunnallisesta toimeksi.fisivustosta sekä 13 alueellisesta rinnakkaisverkkopalvelusta. Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus koordinoi ja kehittää toimeksi.fi -verkkopalvelun tekniikkaa, saavutettavuutta, esteettömyyttä, käytettävyyttä ja asiakaslähtöisyyttä yhdessä alueellisten verkostojen kanssa. Toimeksi.fi helpottaa kansalaistoimintaan liittyvää viestintää ja tiedonhallintaa.

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ylläpitää ja kehittää Veikkauksen tuella eri yhdistysten ja järjestöjen verkostoyhteistyötä kehittävää ja toimintaedellytyksiä parantavaa sekä järjestöjen ja julkisen sektorin välistä yhteistyötä edistävää Järjestörakennetta. Lisäksi yhdistys hallinnoi Veikkauksen tuella erilaisia kehittämishankkeita. Yhdistyksellämme on koordinaatiovastuu valtakunnallisesta Toimeksi.fi –verkkopalvelukokonaisuudesta. Työparinasi toimii tekninen asiantuntija sekä tukenasi laaja, osaava verkosto ja yhdistyksen henkilökunta.

Toimeksi.fi-verkostoluotsi
Tehtävänkuvaus:

 • Toimeksi.fi-verkoston koordinointi ja johtaminen
 • Toimintaympäristön seuraaminen ja sisällöllinen kehittämistyö
 • Sopimukset ja sopimusten hallinnointi
 • Dokumentointi, arviointi, raportointi -budjetointi ja kustannusten hallinta
 • Eri ryhmien työskentelyn koordinointi
 • Kokousten ym. valmistelutyö
 • Yhteistyö- ja laajentumisneuvottelut
 • Yhteisen sisäisen ja ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin koordinointi
 • Yhteisen viestintä- ja markkinointimateriaalin tuottamisen koordinointi
 • Tiedon hankinta ja tuottaminen verkoston tarpeeseen
 • Toimeksi.fi-palvelun ja rakenteen koordinointi ja palvelun sisällöllinen ylläpito
 • Kehittämistehtävien koordinointi verkoston erityisosaamisen ja resurssien mukaan (kehittämistyöryhmät ja valmistelutyöryhmät)
 • Toimeksi.fi -verkkopalvelun esittely konferensseissa, messuilla ym. tai ko. toiminnan delegointi verkoston jäsenille -palvelumuotoilu, prosessien hallinta, käyttäjälähtöinen kehittäminen
 • Hallinnointi, verkostot, kehittäminen

Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Työsuhteen jatkuminen riippuu Veikkauksen rahoituksesta, joka vahvistetaan vuosittain. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ edellyttää matkustamista. Noudatamme Sosiaalialan järjestö-tes:a.

Hakemus palkkatoiveineen ja cv osoitteeseen mervi.kestila@lapinsote.fi, otsikolla ”Verkostoluotsi” viimeistään 30.4.2019 klo 15. Lisätiedot arkisin toiminnanjohtaja Mervi Kestilä p. 040 6895910 tai puheenjohtaja Veli-Matti Ahtiainen p. 040 0398217.