Vastaa kyselyyn toiminnastanne OYS:ssa

Järjestöt sairaalassa -hanke on kehittänyt järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa Oulun yliopistollisessa sairaalassa vuosina 2016-2018. Tänä vuonna toimintaa juurrutetaan pysyvästi sairaalaan. Hanke toteutti heti käynnistyessään kyselyn järjestötoiminnasta OYS:ssa. Kysely toistetaan nyt vuonna 2019, jotta toiminnan nykytila ja kehitys saadaan kartoitettua.

Järjestöjä pyydetään vastaamaan kyselyyn lomakkeella osoitteessa: https://goo.gl/forms/OGqJf9Em9xKL4GFG2

Sairaanhoitopiirin henkilökunnalle on oma kysely osoitteessa: https://goo.gl/forms/MTiqSGMRdh0JPZMp1

Vastausaikaa on 24.2.2019 saakka.

 

Järjestöt sairaalassa -hanke on Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen hanke, jonka toiminnassa on mukana Oulun yliopistollinen sairaala, Oulun ammattikorkeakoulu ja kymmeniä sosiaali- ja terveysjärjestöjä.

lisätiedot:

Järjestökoordinaattori Terhi Niemelä, terhi.niemela@ppsotu.fi
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Katja Kuusela, katja.kuusela@ppsotu.fi
Järjestöpiste Kaiun ja Olka-tavaramerkin logot