9solutions halusi tukea sairaalavapaaehtoistoimintaa

9Solutions lahjoitti paikantavat hälytyspainikkeet sairaalan vapaaehtoisille

Oulun yliopistollisen sairaalan  yhteispäivystyksessä toimii 13 vapaaehtoista sairaalaopasta, jotka tarjoavat tietoa päivystyksen asiakkaille sekä tukevat sairaalan potilaita sekä heidän omaisiaan. Toiminta on osa Järjestöt sairaalassa -hanketta, joka koordinoi toimintaa OYS:ssa.

9Solutions Oy halusi omalta osaltaan tukea tätä hanketta lahjoittamalla vapaaehtoisille paikantavat hälytyspainikkeet. Hälytyspainikkeen avulla vapaaehtoiset voivat kutsua avukseen vartijan tai hälyttää paikalle hoitohenkilökuntaa mikäli potilaan kunto yhtäkkiä heikkenee. Hälytyspainike välittää apukutsun lisäksi paikkatiedon, jolloin apua saapuu paikalle nopeasti tarvittaessa.

 

Lue koko uutinen ja katso video 9solutions:n sivuilta:

https://www.9solutions.com/single-post/9Solutions-lahjoitti-paikantavat-halytyspainikkeet-sairaalan-vapaaehtoisille

 

Lisätietoja:

Minna Törmälä, markkinointipäällikkö 9Solutions Oy, minna.tormala@9solutions.fi 050 367 2091

Katja Kuusela, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Järjestöt sairaalassa -hanke, katja.kuusela@ppsotu.fi 044 742 0601