Ihimiset.fi –sivuston rakenne uudistui: kuntakohtaiset sivut auttavat tiedon äärelle

Yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan Ihimiset.fi –verkkopalvelun rakenne kävi läpi ison muodonmuutoksen. Uudistuksen myötä kuntakohtaiset tiedot yhdistysten toiminnasta ovat helpommin löydettävissä. Rakenteen uudistamiseen päädyttiin Pohjois-Pohjanmaan kunnista saadun palautteen perusteella ja nyt verkkopalvelu toimii helppona ja nopeana kanavana yhdistyksille, jotka haluavat viestiä toiminnastaan kuntalaisille, sekä kuntalaisille, jotka etsivät netistä tietoa oman alueensa yhdistystoiminnasta, harrastusmahdollisuuksista ja tapahtumista.

Kuntakohtaisille sivuille pääset suoraan Ihimiset.fi –etusivulta Kansalaisille –valikosta Valitse kuntasi -sivulta valitsemalla kunnan, jonka yhdistyksistä tai yhdistystoiminnasta haluat tietoa. Kuntakohtaisilta sivuilta löydät myös kunnan järjestöyhdyshenkilön ja yhdistysagenttien yhteystiedot, mikäli olemme saaneet luvan niiden julkaisuun.

Ihimiset.fi –verkkopalveluun liittyy viikoittain uusia yhdistyksiä Pohjois-Pohjanmaan alueelta ja yhä useampi yhdistys ilmoittaa myös toiminnastaan Ihimiset.fi –sivuston kautta. Sivuilta voit hakea itsellesi sopivaa toimintaa etsit sitten uutta harrastusta, vertaistukea tai haluat itse auttaa muita ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi. Ihimiset.fi –verkkopalvelu on monipuolinen kokonaisuus, joka palvelee maksutta kaikkia yhdistyksiä ja kuntalaisia koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Tutustu palveluun tästä: https://www.ihimiset.fi/

Ihimiset.fi verkkopalvelun logo

Asiasanat

ihimiset.fi, verkkopalvelu, verkkopalvelut, verkkosivu, verkkosivusto, järjestö, ilmoita järjestö, ilmoita sivustolla, järjestötoiminta,