Sairaaalavapaaehtoiset kesätauolla

Oulun yliopistollisessa sairaalassa toimii nelisenkymmentä Järjestöt sairaalassa -hankkeen sairaalavapaaehtoista. Sairaalavapaaehtoiset toimivat sairaalaoppaina Avohoitotalon sekä Oulun seudun yhteispäivystyksen sisäänkäynneillä sekä OYS:n käytävillä. Sairaalavapaaehtoisia toimii myös kuntoutusosastolla 1.

Sairaalavapaaehtoiset ovat ansaitulla kesälomalla 18.6. – 12.8.2018 (vko:t 25-32).
Muiden toimijoiden kesätauoista saa tietoa kulloisenkin toiminnan vastuutahoilta.

Miten mukaan sairaalavapaaehtoiseksi?

Jos sairaalassa tehtävä vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin. Hanke järjestää syksyllä Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa -kursseja, joiden kautta toimintaan tullaan. Vapaaehtoistoiminnasta tehdään aina sopimus, joka sitoo vahvaan vaitioloon ja sairaalan kanssa yhdessä sovittuihin toiminnan periaatteisiin.

Katja Kuusela
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
044 742 0601
katja.kuusela@ppsotu.fi
www.jarjestopistekaiku.fi
Koordinaattori kesälomalla heinäkuun


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn