Iloa ja inspiraatiota luonnosta, liikkeestä ja luovuudesta 8-10.6.2018 Oulu

Iloa ja inspiraatiota luonnosta, liikkeestä ja luovuudesta
Me uskomme, että liike luo yhteyttä ja hyvinvointi syntyy merkityksellisistä yhteyksistä. Laskeudutaan lempeästi kesään ja leikitellään liikkeellä. Hyvinvoinnilliset koulutukset Oulussa 8.-10.6.2018. Lempeitä kehollisia harjoitteita yhdistettynä teoriaan sopivina maistiaisina.
Koulutus on tarkoitettu kaikille myötätuntoisesta ja läsnäolevasta työtavasta kiinnostuneille. Koulutuksesta voi saada uutta näkökulmaa arjen luovuuteen ja vuorovaikutukseen. Et tarvitse aiempaa kokemusta liikkeen tai kehon kanssa työskentelystä. Luovuus on jo sinussa.
Esteetön koulutus on Kohtaamisen taikaa arjessa –koulutussarjan neljäs ja viimeinen osa. Koulutus järjestetään Taiteen edistämiskeskuksen ja Kansalaisfoorumin tuella. Koulutus toteutetaan co creation -työparityönä: MoWeArt-kouluttaja, taidepedagogi Pauliina Lappi ja kulttuuriantropologi Johanna Aromaa, Luovat Askeleet -työryhmästä.

Lisätietoja Facebookista: https://www.facebook.com/events/1991963101067017/, esteetonry@gmail.comgsm 040 2558 096. 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn