Kaksivuotias Järjestöpiste Kaiku

Järjestöpiste Kaiku Oulun yliopistollisessa sairaalassa täyttää tänä keväänä kaksi vuotta. Kaiku juhlii synttäreitään työn merkeissä, jakaen järjestötietoa sairaalan potilaille, heidän läheisilleen ja henkilökunnalle. Järjestöpiste Kaiku tarjoaa tietoa mm. potilasjärjestöjen antamasta vertaistuesta ja toiminnasta. Ti 22.5. klo 8.30-11.30 Kaiku kestittää sairaalan kävijöitä iloisen oranssilla juomalla. Samalla on kätevä katsastaa tarkemmin järjestöpisteen uutta paikkaa OYS:n avohoitotalon pääaulassa.

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen Järjestöt sairaalassa -hanke avasi Järjestöpisteen OYS:n B1 aulaan keväällä 2016. Tänä keväänä Kaiku muutti, B1 aulan hiljentyessä, vilkkaammalle paikalle OYS:n avohoitotalon aulaan. Järjestöpiste Kaiku tarjoaa ylestä järjestöneuvontaa maanantai- ja tiistaiaamupäivisin sekä järjestöesittelyjä keskiviikko- ja torstaiaamupäivisin. Pisteeltä on saatavilla materiaalia järjestöjen tarjoamasta tuesta ja toiminnasta myös muina aikoina.

Lisätietoa:  www.jarjestopistekaiku.fi

kuva järjestöpisteestä avohoitotalossa


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn