Testaa, kuinka järjestöystävällinen kotikuntasi on!

Toimitko tai työskenteletkö jossain järjestössä? Toimitko kunnanvaltuustossa tai työskenteletkö kunnassa? Haluatko tietää, kuinka järjestöystävällinen kotikuntasi on?

Järjestöystävällisen Pohjois-Pohjanmaan sivuilla voit tehdä testin, jonka avulla voit arvioida kotikuntasi järjestöystävällisyyttä. Testissä kysytään kysymyksiä liittyen kunnan ja järjestöjen tekemään yhteistyöhön. Vastausten perusteella testi antaa pistemäärän, jota voit verrata muiden omalle kunnallesi antamiin pisteisiin sekä kaikkien kuntien keskimääräisiin pisteisiin. Saat myös toimintaohjeita oman kuntasi järjestöystävällisyyden edistämiseen liittyen.

Järjestöystävällisen kunnan testi on osa Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa –kampanjaa, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa järjestöystävällisen kunnan ja maakunnan toimintatavoista kuntien ja tulevan maakunnan päättäjille ja virkamiehille sekä järjestötoimijoille. Voit haastaa oman kuntasi mukaan järjestöystävällisyyden edistämiseen ottamalla yhteyttä kuntasi järjestöyhdyshenkilöön, osallistumalla yhdistysiltoihin tai kouluttautumalla yhdistysagentiksi.

Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjan logoTee testi osoitteessa järjestöystävällinentesti.fi! Tutustu kampanjan sisältöihin osoitteessa järjestöystävällinen.fi ja Facebookissa sivulla Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa sekä osallistu keskusteluun somessa aihetunnisteella #järjestöystävällinen.

 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn