Videolta apua toimijoille Ihimiset.fi -palvelun käyttöön

Mietitkö miten rekisteröityminen Ihimiset.fi -palvelun toimijaksi tehdäänkään? Tai oletko unohtanut, miten Ihimiset.fi -palveluun kirjaudutaan toimijana rekisteröitymisen jälkeen? Vai oletko kenties unohtanut salasanasi palveluun ja sisältöjen tuottaminen?

Olipa haasteesi näistä mikä tahansa, saat nyt toimijana apua ohjevideoilta, jotka löydät Youtubesta Toimeksifi-kanavalta. Videot on tuottanut toimijoita varten Toimeksi 2.0 -hanke. Hanke koordinoi Toimeksi.fi -verkostoa, johon myös Ihimiset.fi -palvelu kuuluu.

Toimeksifi-kanavalle tuotetaan jatkossa myös muita palvelun käytöstä kertovia ohjevideoita. Seuraa kanavan tarjontaa ja hyödynnä videoita tarpeen mukaan.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn