Vaikuttavaa kokemustoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla -hanke starttaa 1.3.2018

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys hallinnoima hanke Vaikuttavaa kokemustoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla starttaa 1.maaliskuuta 2018. Hankkeen rekrytoinnit ovat päättyneet. Hakijoita oli 30/ työtehtävä. Haastattelut tehtiin viikolla 7. Haastattelujen tuloksena Riitta Palovuori valittiin projektipäälliköksi ja Anu Nevanperä projektityöntekijäksi.

Projektin tarkoituksena on luoda verkostoyhteistyönä maakunnallinen toimintamalli kokemustoimijoiden osaamisen hyödyntämiseksi koulutuksessa, palveluiden kehittämisessä sekä järjestöjen vaikuttamistyössä.

Hankkeesta lisää: Maire Vuoti, toiminnanjohtaja (vs.), Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn