Vanhemmuus – kasvumatka yhdessä 27.2 – 4.4.2018

OULU
Vanhemmuus – kasvumatka yhdessä 27.2 – 4.4.2018
 
Tietoillat vanhemmuudesta, sen iloista ja suruista, haasteista ja mahdollisuuksista. Tule mukaan keskustelemaan toisten vanhempien kanssa.
Paikka:Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53. Oulu.
 
Kenelle: Kaikille vanhemmille, joilla on jokin pitkäaikainen sairaus tai vamma. Voit osallistua yksin tai kumppanin kanssa, joka kerta tai vain tietyille kerroille. Kerro ilmoittautuessa, mihin haluat osallistua. Lastenhoito järjestetty.
 
Teemat:
Ti 27.2. klo 17.30 -19.30 Vanhemmuuden monet roolit Miten riitämme vanhempina, pitääkö aina jaksaa? Kanssanne ajatuksia jakaa perhetoiminnan koordinaattori Ulla Sauvola ja vertaisäiti Minna Kyngäs-Heikkilä.
 
Ke 14.3. klo 17.30 -19.30 Seksuaalisuus pienlapsiperheessä. Ennen raskautta, odotusaikana, raskauden jälkeen, vauva-arkea eläen. Keskustelemassa kanssanne seksuaalineuvoja, seksuaalikasvattaja Tanja Roth.
 
To 22.3. klo 17.30 -19.30 Miten pöytä meillä seisoo? Entä minä itse? Parisuhde ja kodin ulkopuolinen elämä. Yhteinen vanhemmuus. Kanssanne ajatuksia jakaa perhetoiminnan koordinaattori Ulla Sauvola ja vertaisäiti Minna Kyngäs-Heikkilä.
 
Ti 27.3. klo 17.30 -19.30 Perheemme yhteinen aarrekartta. Mitä me perheenä tahdomme, haluamme ja voimme yhdessä saavuttaa? Aarrekarttamatkalle teidät johdattelee perhetoiminnan koordinaattori Ulla Sauvola ja vertaisäiti Minna Kyngäs-Heikkilä.
 
Ke 4.4. klo 17.30 -19.30 Seksuaalikasvatus lapsiperheessä. Keskustelemassa kanssanne seksuaalineuvoja, seksuaalikasvattaja Tanja Roth.
 
Ilmoittaudu mukaan vähintään edellisenä päivänä, ennen tilaisuutta
Ulla Sauvola, p.040 940 1968 tai ulla.sauvola@samat.kynnys.fi
 
Muistathan ilmoittaa myös lapsesi jos hän tulee hoitoon (lapsen nimi ja ikä)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn