Järjestöille tarjolla erinomaisia esittäytymismahdollisuuksia OYS:ssa

Järjestöt sairaalassa -hanke (2016-2018) lisää sosiaali- ja terveysjärjestöjen näkyvyyttä Oulun yliopistollisessa sairaalassa mm. järjestämällä esittäytymismahdollisuuksia järjestöille ja tiedottamalla järjestötoiminnasta OYS:ssa. Näin sairaalan potilaat, heidän läheisensä ja henkilökunta saavat tärkeää tietoa järjestöjen tarjoamasta tuesta ja toiminnasta.

Hankkeen tuella järjestöt voivat käydä esittelemässä toimintaansa ihotautien ja sisätautien poliklinikoilla, lasten ja nuorten päivystyspoliklinikalla, psykiatrisella osastolla, Järjestöpiste Kaiussa sekä henkilökunnan kokouksissa ja koulutuksissa.

Lisätietoa esittelymahdollisuuksista ja varaukset: www.ihimiset.fi/jarjestopiste-kaiku/jarjestot-oulun-yliopistollisessa-sairaalassa/jarjestoesittelyt


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn