Toimeksi 2.0 -hanke kehittää verkkopalveluita – näin hyödynnät Pohjois-Pohjanmaan omaa Ihimiset.fi -palvelua

Toimeksi 2.0 -hanke kehittää verkkopalveluita – näin hyödynnät Pohjois-Pohjanmaan omaa Ihimiset.fi -palvelua

Ihimiset.fi on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva verkkopalvelu, joka tarjoaa hyvinvointiin liittyvää sisältöä yhdistyksiltä, järjestöiltä ja muilta ei-kaupallisilta toimijoilta. Näin hyödynnät Ihimiset.fi -verkkopalvelua:

  • Rekisteröidy toimijana (esim. yhdistys, järjestö, seurakunta, kunta/kunnan toiminto) maksutta palveluun ja luo monipuolisesti sisältöä kohderyhmiesi tavoittamiseen.
  • Löydä tietoa Pohjois-Pohjanmaan eri yhdistysten toiminnasta, tapahtumista, työ- ja harjoittelupaikoista sekä vapaaehtoistehtävistä ja hakeudu mukaan toimintaan.
  • Ohjaa asiantuntijana asiakkaitasi tai opiskelijoitasi oman alueesi yhdistysten toiminnan pariin.

Ihimiset.fi -verkkopalvelu kuuluu valtakunnalliseen Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuteen, jota kehitetään ja koordinoidaan Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen hallinnoimassa Toimeksi 2.0 -hankkeessa Oulussa. Hankkeen tavoitteena on palvelukokonaisuuden tekniikan, saavutettavuuden, esteettömyyden, käytettävyyden ja asiakaslähtöisyyden kehittäminen. Toimeksi.fi -verkkopalvelu sisältää valtakunnallisen www.toimeksi.fi -verkkopalvelun sekä yhteensä kahdeksan eri alueellista verkkopalvelua.

Lue lisää:
Rekisteröidy palveluun
Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus
Toimeksi 2.0 -hanke
#tuumastatoimeksi #toimeksi #ihimiset
www.ihimiset.fi (Pohjois-Pohjanmaa) www.toimeksi.fi (valtakunnallinen)


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn