Ihimiset.fi:n käyttäjämäärä tasaisessa kasvussa

Pohjois-Pohjanmaan järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan sivusto ihimiset.fi:n uudistettu versio otettiin käyttöön toukokuussa 2017. Syksyn aikana (elo-lokakuu 2017) sivuston käyttäjämäärä on kasvanut edellisen vuoden vastaavaan aikaan (elo-lokakuu 2016) verrattuna reilut 8%. Sivuston käyttökertojen määrät ovat kasvaneet 15% ja katseltujen sivujen määrät jopa 56%.

Tällä hetkellä ihimiset.fi-sivustolta löytyy jo lähes 90 yleishyödyllisen toimijan tiedot. Suurin osa toimijoista on joko paikallisia, alueellisia tai valtakunnallisia järjestöjä, mutta mukana on myös mm. säätiöitä ja seurakuntia. Yleishyödylliset toimijat voivat ilmoittaa sivustolla joko rekisteröitymällä palveluun tai, mikäli toimija haluaa ilmoittaa vain esim. yksittäisen tapahtuman, rekisteröitymättä.

Ihimiset.fi-palvelua kehittää, ylläpitää ja markkinoi Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys. Se on osa valtakunnallista toimeksi.fi-verkkopalvelukokonaisuutta.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn