Henkilökohtaisen avun päivät 4.–5.10. ja Jyvä -viikonloppu 1.–3.9.2017

Henkilökohtaisen avun päivät 4.–5.10. ja Jyvä -viikonloppu 1.–3.9.2017

Henkilökohtaisen avun päivät ovat vuosittainen katsaus vammaispalvelujen ja henkilökohtaisen avun kehittämisen tilanteeseen.

Keskiviikko 4.10. teema I: Neuvonta ja ohjaus.

Torstai 5.10. teema II: Itsemääräämisoikeus.

Osallistujille on tarjolla Assistentti.infon NonStop -neuvontapiste.

Päivillä palkitaan yksi sosiaalityöntekijä viime vuosina hyvin tehdystä työstään!  Ehdota sosiaalityöntekijää ja perustele ehdotuksesi: susanna@assistentti.info.

Osallistumismaksut: 140 € (perushinta) ja 100 € (alennettu hinta: Assistentti.info -verkoston jäsenyhteisöjen edustajat, opiskelijat ja henkilökohtaisen avun käyttäjät). Huom: Henkilökohtaiset avustajat pääsevät työtehtävässään tilaisuuteen ilmaiseksi. Hinta sisältää osallistumisen molempina päivinä ja kahvit. Tilaisuus on paperiton, joten tulosta ohjelma itsellesi, jos niin haluat. Lounastauolla on mahdollista ruokailla omakustanteisesti THL:n lounasravintola Helmessä. Ilmoittautumisen yhteydessä myydään lounaslipukkeita, à 10 euroa. Lounaan voi ostaa myös vasta ruokatauolla. Erityisruokavaliot ks. ilmoittautumislomake.

Linkissä saapumisohjeet THL:ään. Sisältää tietoa myös esteettömyydestä ja saavutettavuudesta: https://www.thl.fi/fi/thl/yhteystiedot/tervetuloa-tilkanmaelle.

Hotelli, josta on hyvät kulkuyhteydet THL:ään: Scandic Park, os: Mannerheimintie 46,00260 Helsinki, p. 09 47 371, sähköposti: parkhelsinki@scandichotels.com. Majoituskiintiö: Aika: 4.–5.10.2017, huonetyyppi Standard, hinta: 149 € (yhden hengen huone/ vuorokausi) tai 169 € (kahden hengen huone/vuorokausi). Varaaminen: Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse suoraan hotellin myyntipalvelusta, yllä olevia yhteystietoja sekä varaustunnusta KYN041017 käyttämällä 20.9.2017 mennessä. Jos haluat esteettömän huoneen, mainitse siitä varausta tehdessäsi. Kiintiö on avoin, joten emme voi taata huoneiden saatavuutta.

Linkki, jonka takaa löytyy ilmoittautumislomake: https://www.webropolsurveys.com/S/CA73D52D333178F1.par.

Pääjärjestäjät: Assistentti.info ja THL.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn