DiDa – Disability Day Art & Action 2017: Avoin ohjelmahaku

DiDa – Disability Day Art & Action 2017: Avoin ohjelmahaku

DiDa – Disability Day Art & Action 2017 etsii vammaisuutta käsittelevää tai vammaisten itsensä tekemää kulttuuri- ja taideohjelmaa verkostofestivaalin päätapahtumaan 3.12.2017.

DiDa – Disability Day Art & Action 2017 järjestetään toista kertaa viikolla 48 (27.11.–3.12). Kyseessä on verkostofestivaali, joka toteutetaan yhdessä vammaisjärjestöjen ja kulttuurialan toimijoiden kesken. Tapahtuman tarkoitus on tuoda vammaisia ja vammattomia yhteen kulttuurin, taiteen ja yhdessä tekemisen äärelle. Samalla nostetaan esiin vammaisten oikeutta itsenäiseen ja omannäköiseen elämään.

Etsimme nyt ohjelmaa sunnuntaina 3.12.2017 Helsingin Ruoholahdessa järjestettävään DiDan päätapahtumaan. Ehdotuksesi voi olla esimerkiksi esittävää taidetta, musiikkia, kuvataidetta tai puhe-esitys. Arviointikriteereinä avoimessa haussa ovat ehdotetun ohjelman sopiminen tapahtumakokonaisuuteen ja sopivuus tapahtuman teemaan. Ehdotuksia toivotaan niin ammattilaisilta kuin harrastajilta – tärkeintä on halu osallistua vaikuttavan DiDa 2017 -tapahtuman tekemiseen. Toivomme, että tekijöiden joukossa on vammaisia ihmisiä.

Katso lisää tietoja ja hae mukaan ohjelmaan 6.8.2017 mennessä: http://www.disabilityday.fi/haku/. Ilmoitamme hakijoille valinnasta syyskuun loppuun mennessä.

DiDan pääyhteistyökumppaneita ovat Kynnys ry, Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry, Abilis-säätiö, Tukilinja ja Kulttuuria kaikille -palvelu. Pääyhteistyökumppaneiden edustajat toimivat myös avoimen haun kautta ilmoitettujen ohjelmaehdotusten arvioijina. Etsimme myös uusia yhteistyökumppaneita mukaan verkostoon. Jos organisaatiosi on kiinnostunut tekemään kansainvälisestä vammaisten päivästä näkyvän ja kuuluvan tapahtuman, ole yhteydessä tapahtuman tuottajaan.

Lisätietoja:

Oona Simolin

 DiDa 2017 -tapahtuman tuottaja

 puh. 044 2909 651

 info.disabilityday@gmail.com

 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn