Twins – Katja ja Sari, vapaaehtoistoiminnalla saa paljon hyvää aikaan

Katja ja Sari Holopainen ovat Oululaiset kaksoissiskot. He ylläpitävät Twins – Katja Sari Facebook-sivustoa, jonka kautta jo useat vapaaehtoisten lahjoitukset ovat löytäneet oikeaan osoitteeseen.

Siskokset aloittivat toimintansa huhtikuussa 2017 ja ovat sittemmin ehtineet mm. perustaa leipärinkejä, joissa leipomoiden ylijäämä leipiä jaetaan niitä tarvitseville, lahjoittaa OYS:iin pääsiäismunia, turvalonkeroita ja pipoja sekä kerätä lahjoituksia muistisairaille vanhuksille. Twins -Katja Sari määritteleekin olevansa facebookissa toimiva Hyväntekeväisyyskaksoset. Kaksi yksityistä henkilöä, jotka haluavat tehdä hyvää yhdessä,  auttaa ihan kaikkia, joita vain voivat.

Kysyttäessä miksi he tekevät vapaaehtoistoimintaa on vastaus selkeä; ”Auttamisen halu. Se, että konkreettisesti näkee avun menevän perille. Kun tarpeeseen mennyt apu, oli se pieni tai iso, tuottaa vilpittömän ilon ihmisissä, on se toki aina kiva nähdä. Kyllä sitä itsekin liikuttuu.  Ja avuntarvitsijoita riittää!” Kertoo Sari Holopainen.

Auttamisen kohteet valitaan resurssien mukaan ja aina hyvästä syystä. ”Olemme kiitollisia niille, jotka ovat itsensä tai ystävänsä meille ilmoittaneet, koska suurinta osaa olemme jollain tavalla voineet auttaa. Olemme myös kiitollisia niille yrityksille, jotka ovat mukana meidän kanssa tekemässä yhteistyötä ja ovat lahjoittaneet tuotteitansa /aikaansa hyväntekeväisyyteen. Kiitos!”

Toiminnan varjopuoleksi he mainitsevat sen, että kaikkia ei vain voi auttaa, vaikka kuinka haluaisi. Siksi he kannustavatkin yrityksiä lähtemään mukaan ja tekemään hyväntekeväisyyttä joko itsenäisesti tai heidän kauttaan. Tulevaisuuden haaveena Twins -Katja ja Sari mainitsevat esimerkiksi hyväntekeväisyys huutokaupan järjestämisen. Tällä hetkellä suunnitelmissa on mm. Vapaaehtoisvoimin järjestettävä muotinäytös 26.8. Kauppakeskus Zeppeliinillä ja jonkinlainen joulutempaus on myös suunnitteilla, johon juuri nyt haetaan yhteistyökumppaneita ja lahjoituksia.

”OTTAKAA YHTEYTTÄ MEIHIN, avuntarvitsijat ja auttajat. Katsotaan, mihin tämä meidän juttu johtaa.”


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn