Järjestöpiste Kaiku kesätauolle mainion kevään jälkeen

Vuosi sitten avattu Järjestöpiste Kaiku Oulun yliopistollisessa sairaalassa jää kesätauolle mukavissa tunnelmissa. Asiakkaita Kaiussa on käynyt kevätkaudella (23.1.-15.6.2017) aukioloaikoina yli kolmesataa ja itsenäisiä kävijöitä, muina aikoina, todennäköisesti saman verran. Aukioloaikoina tilastoiduista kävijöistä 35% oli sairaalan potilaita, 21% henkilökuntaa, 16% potilaiden läheisiä, 18% järjestötoimijoita ja 10% opiskelijoita. Järjestöesittelyjä pidettiin keväällä 35, jonka lisäksi sairaalan sosiaalityöntekijät kävivät yhdellä kerralla esittäytymässä pisteellä. Järjestöt sairaalassa -hankkeen neuvontatyöntekijän päivystyksiä oli pisteellä 29 kertaa.

Sosiaali- ja terveysjärjestöt voivat varata syyskauden esittäytymisaikoja Järjestöpisteelle ihimiset.fi-sivustolla. Kaiun oman nettisivun kautta (www.jarjestopistekaiku.fi) löytyvät kaikki Järjestöt sairaalassa -hankkeen järjestöille tarjoamat esittelymahdollisuudet OYS:ssa sekä hyvinvointikeskuksissa ja oppilaitoksissa.

Kaiku palvelee taas 14.8. lähtien. Lämpimästi tervetuloa!

Järjestöpiste Kaiku

 

​Terhi Niemelä
Järjestöpiste Kaiku, Järjestöt sairaalassa -hanke
Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn