Hiiop! VARES-verkosto ja Oulun Osuupankki

OPn lahja satavuotiaalle Suomelle on 100 vuotta vapaaehtoistyötä. Mistä OPlaiset löytävät kiinnostavia vapaaehtoistehtäviä? Vuolteen vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES suunnittelee OPlaisille sopivia puolen tai kokopäivän mittaisia tehtäviä. Tehtäviin voi osallistua ryhmänä tai yksin. Ne voivat olla talkoita, tapahtumissa avustajina toimimista, vierailuja ikäihmisten palvelukeskuksissa, talousneuvontaa, tietokoneen käyttöohjausta… VARES-verkosto on yleishyödyllinen toimija sosiaali- ja terveysalueella.

 

Ilmoittelemme tehtäviä Hiiop100.fi sekä varesverkosto.fi-sivuistoilla. Meihin voi myös ottaa yhteyttä vares@vuolleoulu.fi
Pyydettäessä järjestämme lisää tehtäviä OPlaisten tarpeisiin.

 

10.8.2017 mennessä OPlaiset ovat tehneet koko maassa vapaaehtoistyötä 30 v 5 kk 13 p.

Tsemppiä OPlaisille
Vuolteen VARES-verkosto


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn