Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistykselle uusia työntekijöitä

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen toiminnanjohtaja, kasvatustieteen maisteri ja tuotekehittäjä Helena Liimatainen siirtyy STEAn rahoittaman Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen (1.8.2017-31.12.2020) projektipäälliköksi/järjestöagentiksi. Liimataisen sijaisena toimii terveystieteiden tohtori Maire Vuoti. Hankkeen projektityöntekijöinä/järjestöagentteina aloittavat filosofian maisteri Anni Rekilä Oulussa 1.8. ja medianomi (amk) Anna Katajala Ylivieskassa 1.11. Hankkeen tavoitteena on tukea järjestöjä sote- ja maakuntauudistukseen liittyvässä muutostilanteessa. Hanke alkaa, mikäli STM vahvistaa STEAn avustusehdotuksen.

Kumppanuuskeskuksen neuvontapiste työllistää STEAn Paikka auki -ohjelman rahoituksella järjestöavustajan vuodeksi ajalle 1.8.2017-31.7.2018. Tehtävässä aloittaa merkonomi Matleena Laitila. Järjestöavustajan tehtäviin kuuluu mm. ihmisten opastaminen Kumppanuuskeskuksessa, Kumppanuuskeskuksen viestinnän toteuttamiseen osallistuminen, yhdistysten avustaminen tilaisuuksien järjestämisessä sekä erilaiset toimistotehtävät.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn