Järjestöpiste Kaiku täytti vuoden

Järjestöpiste Kaiku juhli ensimmäistä syntymäpäiväänsä työn merkeissä, jakaen järjestötietoa ja Kaiku-tikkareita OYS:n pääauloissa 16.5.

Järjestöt sairaalassa -hanke avasi vuosi sitten järjestöpisteen Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Järjestöpiste Kaiku palvelee sairaalan potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa, antaen tietoa mm. potilasjärjestöjen toiminnasta, vertaistuesta ja vapaaehtoistoiminnasta sairaalassa.

Järjestöpisteessä esittäytyy vuorollaan eri potilas- ja sotejärjestöjä. Muina päivinä pisteen neuvontatyöntekijä antaa ohjausta järjestöjen pariin. Piste on avoinna ma-to klo 8.30-11.30. Maksuttomia lehtiä ja esitteitä on tarjolla myös pisteen ollessa suljettuna.

Järjestöt sairaalassa -hanketta hallinnoi Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn